Презентація від Офісу Програми імені Фулбрайта в Україні

Презентація від Офісу Програми  імені Фулбрайта  в Україні

01 травня 2024 року
Київський столичний університет імені Бориса Грінченка

 

 

01 травня 2024 року за ініціативи НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти представник офісу програми імені Фулбрайта в Україні Анна Пасенко провела презентацію діючих програм для викладачів та науковців Університету Грінченка.

Під час презентації слухачі мали змогу отримати детальну інформацію про умови участі в конкурсах, вимоги до претендентів програми для молодих викладачів та дослідників (Fulbright Research and Development Program) та програми для кандидатів та докторів наук, дослідників та фахівців (Fulbright Visiting Scholar Program). Зогляну на те, що пані Анна координує програму FLTA, вона зробила особливий акцент на програмі викладання української мови в американських університетах ( Fulbright Foreign Language Teaching Assistant Program).

В заході взяла участь випускниця програми FLTA Софія Феджора, яка проходила стажування в Вашингтонськму університеті (Сіетл). Вона поділилась досвідом участі у програмі, відповіла на численні питання учасників та розповіла про переваги долучення до міжнародної наукової спільноти. Вона також наголосила, що одним з найцінніших здобутків участі в таких програмах є покращення взаєморозуміння та налагодження мережі особистісних та професійних контактів, що сприяє глибшому взаємопізнанню людьми один одного, вмінню визнавати і поважати інші культури, що наповнюють наш світ.

 

Ціль 04. Якісна освітаЦіль 17. Партнерство заради сталого розвитку

Матеріали надані НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти

Презентація від Офісу Програми ім. Фулбрайт...
Презентація від Офісу Програми ім. Фулбрайт...
Презентація від Офісу Програми ім. Фулбрайт...
Презентація від Офісу Програми ім. Фулбрайт...