Фестиваль науки - 2024: Вебінар «Штучний інтелект в освітньому проєктному менеджменті»

Фестиваль науки - 2024: Вебінар «Штучний інтелект в освітньому проєктному менеджменті»13 травня 2024 року
Київський столичний університет імені Бориса Грінченка

 

 

13 травня 2024 року в рамках Школи академічної доброчесності Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Київського столичного університету імені Бориса Грінченка (до Дня науки в Україні) відбувся вебінар «Штучний інтелект в освітньому проєктному менеджменті».

Модерували захід Марія Бойко, координатор Школи академічної доброчесності та Анастасія Котелевець, голова Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Університету Грінченка.
З вітальним словом до учасників вебінару звернулася Тетяна Руденко, методист Науково-методичного центру досліджень, наукових проєктів та програм Університету Грінченка, яка наголосила на важливості подібних заходів для популяризації цифрової культури та академічної доброчесності в освітньому просторі.

Спікером заходу була Яніна Хіжінська, директор екосистеми освітніх проєктів Unique Hub, співзасновник методичного центру Unique Method, методист EdEra.

Пані Яніна наголосила, що цифровізація освіти має велике значення для підготовки молодого покоління до майбутніх викликів. Освіта повинна стати більш інтерактивною та персоналізованою, а для цього необхідно впроваджувати практики диференціації навчання та штучний інтелект в освітній процес, оскільки він допоможе створити оптимальні умови/завдання для кожного здобувача та підвищити ефективність навчання.

Під час заходу учасники розглянули основні поняття, пов’язані зі штучним інтелектом; проаналізували принципи роботи мовних моделей; обговорили основні правила написання якісних запитів; розглянули технології використання штучного інтелекту для розробки проєктів, генерації зображень та аудіофайлів.

«Хай все буде Dobro_чесно!»

Ціль 04. Якісна освіта

Матеріали надані НМЦ досліджень, наукових проєктів та програм

Фестиваль науки - 2024
Фестиваль науки - 2024
Фестиваль науки - 2024
Фестиваль науки - 2024
Фестиваль науки - 2024
Фестиваль науки - 2024
Фестиваль науки - 2024
Фестиваль науки - 2024