Академічна мобільність в Університеті Ямагата (Японія)

Академічна мобільність в Університеті Ямагата (Японія)

Квітень 2024 року
Університет Ямаґата (м. Ямаґата, Японія)

 

 

У квітні 2024 року в рамках двостороннього співробітництва між університетами троє студенток ІІІ курсу освітньої програми "Мова і літератури (японська)" Анастасія Модзяновська, Іванна Користянець та Есмєральда Мушреф Факультету східних мов розпочали річне стажування за програмою академічної мобільності в Університеті Ямаґата (Yamagata University).

У 2023 році між Київським столичним університетом імені Бориса Грінченка та Університетом Ямаґата (м. Ямаґата, Японія) було підписано меморандум про співпрацю та угоду про обмін студентами, а цьогоріч перші студенти Університету Грінченка отримали змогу навчатися в університеті-партнері.

Протягом перших тижнів стажування студенти активно долучилися до роботи на заняттях разом з іншими іноземними студентами в Університеті Ямаґата, а також мали нагоду поспілкуватися з викладачами на різноманітні теми. На додачу грінченківці отримали змогу поринути у захоплюючий світ Японії – майстер-класи, тренінги, лекції пов’язані із традиціями японської культури.

Щиро вдячні Університету Ямаґата за гостинний прийом наших студентів, можливість обміну та вдосконалення професійних навичок нашими студентами-японознавцями!

Ціль 17. Партнерство заради сталого розвитку

Матеріали надані НМЦ інформаційно-рекламної та профорієнтаційної діяльності

Університет Ямагата (Японія)
Університет Ямагата (Японія)
Університет Ямагата (Японія)
Університет Ямагата (Японія)