Конференція трудового колективу Університету 23 грудня 2014 р.

 

Відповідно до Закону України «Про вищу освіту», Статуту Університету, наказу ректора «Про скликання конференції трудового колективу» №547 від 04.12.2014 р., у вівторок, 23 грудня 2014 року, в актовій залі навчального корпусу №1 (вулиця Маршала Тимошенка, 13-Б) відбулося засідання Конференції трудового колективу Університету.

Чисельний склад Конференції – 453 делегати, які представляли всі структурні підрозділи Університету та студентське самоврядування.

В роботі конференції взяла участь директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту м. Києва Фіданян Олена Григорівна, яка представляла Власника – Київську міську раду (Київську міську державну адміністрацію).

Ректор Університету, доктор філософських наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук України Віктор Олександрович Огнев’юк виступив зі Звітом про свою роботу у 2014 році (детальніше).

Після обговорення Звіту, відповідно до Закону України «Про вищу освіту» Конференція трудового колективу схвалила роботу ректора за звітний період та одноголосно оцінила її як «задовільну».