Міжнародна конференція МАУ 2018 року «Партнерство в галузі вищої освіти та його суспільний вплив»

Загальновідомо, що заклади вищої освіти (ЗВО) тісно співпрацюють як один з одним, так і з громадянським суспільством, приватним сектором, місцевою владою та відповідальними особами. Розвиток партнерства та керування цим процесом впливають на ступінь і спосіб впливу ЗВО на суспільні процеси на національному та міжнародному рівнях в залежності від типу закладу освіти і конкретних викликів доби.

Міжнародна конференція «Партнерство в галузі вищої освіти та його суспільний вплив», яку організовує і проводить МАУ, запрошує до участі представників університетів-членів МАУ, великих міжнародних університетів та їх партнерів та до обговорення їх мандату та соціальної відповідальності, одночасно представляючи різні форми партнерства по всьому світу, які матимуть суспільний вплив. Конференція також стане місцем для обговорення проблем та перешкод, пов'язаних із виконанням третьої місії університетів. МАУ запрошує лідерів та експертів в галузі вищої освіти приєднатися до конференції в Куала-Лумпурі, взяти участь у дискусіях, обмінятися ідеями та розробити нові способи забезпечення суспільного впливу ЗВО.

Місце і дата проведення: Конференція проходитиме 13-15 листопада 2018 року в Куала- Лумпур, Малайзія. Відкриття відбудеться в Університеті Малайя. Денні сесії проходитимуть у готелі Pullman Kuala Lumpur Bangsar, який знаходиться неподалік від кампусу Університету.

Вартість: очна/ заочна участь – 500 доларів США, що покриває:

  • 2-денну участь у конференції з доступом до всіх сесій за програмою конференції;
  • документи конференції та довідкові документи;
  • Wi-Fi доступ;
  • перерви на каву (х 4);
  • обіди (х 2);
  • присутність на урочистій церемонії відкриття
  • значок та сумка для конференцій

Денна програма Міжнародної конференції відбуватиметься в готелі Pullman Kuala Lumpur Bangsar. Учасники можуть використовувати промо-код (за посиланням https://www.eiseverywhere.com/ehome/iau2018/558388/) для преференційного розміщення при бронюванні. З приводу поселення учасники самостійно домовляються з готелями!

Реєстрація за посиланням: https://www.eiseverywhere.com/ehome/iau2018/558383/

 

Контакти:

Trine Jensen
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
+33 1 45 68 48 06