Лист Глави програмного комітету Європейського форуму з питань забезпечення якості освіти

eqaf forum

Шановний В. Огнев'юк,

Ми раді запросити Вас взяти участь у Європейському форумі з питань забезпечення якості освіти (ЄФЗЯО) - 2018, який відбудеться 15-17 листопада 2018 року у Віденському університеті економіки та бізнесу (Відень, Австрія) та AQ Austria.

ЄФЗЯО є найбільшими щорічними зборами європейських спеціалістів в сфері забезпечення якості вищої освіти (ЗЯВО). Цьогорічний Форум буде присвячено вивченню питання, як установи та агентства контролю якості можуть створювати системи ЗЯВО, що охоплюють широкий спектр заходів, включаючи навчання та викладання, дослідження, управління та керування, а також надання послуг суспільству.

Програма

Попередня програма та практична інформація вже доступні на веб-сайті ЄФЗЯО. Програма буде оновлюватися протягом усього літа, всю оновлену й актуальну інформацію можна знайти на сторінці ЄФЗЯО у Twitter.

Також є можливість самостійно внести зміни у програму, внісши на розгляд документ або семінар для форуму до 24 липня 2018 року. Це чудова нагода поділитися та обговорити ваш власний досвід з колегами з усієї Європи. Для кожного представленої події на форум кожен автор або фасилітатор отримує знижку в оплаті за участь у форумі. Додаткову інформацію можна знайти на веб-сайті ЄФЗЯО (http://www.eua.be/activities-services/events/event/2018/11/15/default-calendar/13th-european-quality-assurance-forum?utm_source=email&utm_medium=first-mailing&utm_name=first-mailing-email-26-06-2018).

Реєстрація

Кінцевий термін оплати за участь за тарифами ранньої передплати - 1 жовтня 2018 року. Після цієї дати будуть застосовуватися інші, вищі, тарифи. Рекомендуємо зареєструватися якомога раніше, кількість учасників обмежена, і перевага надаватиметься тим, хто першим подав заявку на реєстрацію.

Про ЄФЗЯО

ЄФЗЯО було засновано спільно ENQA, ESU, EUA та EURASHE у 2006 році для подолання національних кордонів шляхом сприяння загальноєвропейській дискусії щодо поточних тенденцій та майбутніх подій у дослідженнях, політиці та практиці. ЄФЗЯО надає унікальну можливість для обміну досвідом та співпраці з широким колом зацікавлених сторін, включаючи представників вищих навчальних закладів та агентств з питань якості, студентів, дослідників та політиків з усієї Європи та за її межами.

 

З нетерпінням чекаємо на Вас у Відні!

З повагою,

Глава програмного комітету

Європейського форуму

з питань забезпечення якості освіти                             Кеті Дуйкартс