Наукове товариство Університету Грінченка спільно з Національною молодіжною Радою за підтримки Британської ради запрошує студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених на триденний тренінг “Активні громадяни”

Дата: 30.09-02.10

Час: 10:00-17:00

Місце проведення: м. Київ, вул. Маршала Тимошенка, 13-Б; ауд. 212 (30.09, 01.10), 407 (02.10).

 

 

Наукове товариство Університету Грінченка спільно з Національною молодіжною Радою за підтримки Британської ради запрошує студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених на триденний тренінг “Активні громадяни”.

Мета проекту полягає у сприянні соціальним змінам і забезпеченні сталого розвитку шляхом підготовки молодих лідерів, які є ініціаторами реформ у своїх громадах. На тренінгу учасники навчаться працювати в команді, створювати власні проекти, шукати партнерів, дізнаються про секрети реалізованих проектів, аби підготуватися до подання грантової заявки.

Запрошуємо всіх бажаючих зареєструватися, заповнивши анкету.

Кінцевий термін подачі заявок: 26 вересня 2016 р.

 

Фасилітаторами від ГС «Національна молодіжна Рада» (НМРУ) будуть Петрухан Людмила (викладач Київського університету імені Бориса Грінченка, тренер ВМГО «Молодь ДемАльянсу») та Мосійчук Артем (ГО «СІМ», тренер, помічник депутата).

Контактна особа: Людмила Петрухан

тел. 066-811-21-70

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

 

aktyvni gromodyany