07.11.2017р. - Засідання Ради Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених

Дата: 07 листопада 2017 року
Місце: Університетський коледж, просп. Гагаріна,16.

 

7 листопада 2017 року відбулося засідання Ради Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Київського університету імені Бориса Грінченка. Було обговорено план роботи на наступний місяць, погоджено організаційні питання.
На порядок денний були винесені такі питання:

  • Про погодження концепції «Дня відкритих дверей»: раз на семестр кожен структурний підрозділ має провести загальноуніверситетський захід, у якому були б задіяні учасники Наукового товариства з інших структурних підрозділів.
  • Про напрямки співпраці структурних підрозділів у організації наукових заходів (домовилися про проведення гостьових лекцій, тренінгів, міждисциплінарних засідань).
  • Про порядок роботи розмовного клубу, або Speaking club - ініціатива Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Київського університету імені Бориса Грінченка. Метою проекту є розвиток комунікативних навичок учасників і популяризація знань з англійської мови. Розмовний клуб орієнтований на рівень знань А2 (Elementary) і вище, його основна ідея - вивчати англійську на практиці і долати мовний бар'єр. В рамках діяльності Клубу щомісяця будуть проводитися зустрічі з різними спікерами, в тому числі носіями англійської мови. Долучитися можна безкоштовно. Зустрічі відбуватимуться мінімум двічі на місяць, час і дату обиратимуть учасники.
  • Вирішення інших організаційних питань.

 

07.11.2017р. - Засідання Ради Наукового тов...
07.11.2017р. - Засідання Ради Наукового тов...
07.11.2017р. - Засідання Ради Наукового тов...