Навчальні тренінги з підвищення кваліфікації для викладачів Університету Грінченка у рамках проекту MoPED № 586098-EPP-1-2017-1-UA-EPPKA2-CBHE-JP

Шановні колеги!

ЗАПРОШУЄМО ВАС до участі у навчальних тренінгах з підвищення кваліфікації для викладачів Київського університету імені Бориса Грінченка в рамках проекту програми ЄС Еразмус+ № 586098-EPP-1-2017-1-UA-EPPKA2-CBHE-JP «Модернізація педагогічної вищої освіти з використанням інноваційних технологій викладання – MoPED», що відбудуться у період з 13 по 25 червня.

Тренери, теми та терміни проведення навчальних тренінгів:

  • Наталія Морзе (проректор з інформатизації навчально-наукової та адміністративної діяльності, доктор педагогічних наук, член-кореспондент НАПН України, професор), Марія Гладун (старший викладач кафедри комп’ютерних наук і математики, науковий співробітник НДЛ інформатизації освіти):
    «Формувальне оцінювання. Використання електронних освітніх ресурсів для формувального оцінювання», 13 червня (14:00-18:00);
  • Наталія Морзе, Марія Гладун:
    «Дослідно-пізнавальний підхід (IBL - Inquiry based learning) при навчанні учнів. Електронні освітні ресурси для впровадження дослідно-пізнавального підходу в навчанні», 14 червня (10:00-14:00);
  • Наталія Морзе, СвітЛана Василенко (заступник завідувача з питань змісту і досліджень НДЛ інформатизації освіти):
    «Сторітелінг в освітньому процесі», 24 червня (14:00-18:00);
  • Наталія Морзе, Марія Гладун:
    «Онлайнова педагогіка та структура дизайну для ефективного онлайн-навчання»; «Співпраця та коллаборація» , 25 червня (13:00-17:00).

Програма тренінгів за посиланням

Участь у заходах, що сприятимуть вдосконаленню цифрової й дидактичної компетентностей викладачів ЗВО, здійснюється за попередньою онлайн-реєстрацією.

Бажані стартові навички:

  • Сформована цифрова компетентність (стандартизований рівень)
  • Мотивація до отримання нових знань і навичок та передачі інноваційного досвіду.

Кінцевий термін реєстрації для участі у тренінгах: 12 червня 2019 р. (до 22.00 год). Кількість учасників обмежена. Сертифікат міжнародного зразка про підвищення кваліфікації із зазначенням 30-ти годинного курсу отримають учасники за відвідування усіх чотирьох тренінгів.

У разі виникнення запитань зв’яжіться з нами:

Василенко СвітЛана Василівна, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Тел.: 050-28-18-437

*«This project has been funded with support from the European Commission. This publication reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein»

 

Інформаційний лист