ADC*UA Awards 2015 вітає з міжнародним днем студента та запрошує молодих креаторів взяти участь у конкурсі

Оргкомітет конкурсу: Ольга Підгорська (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.), Альона Бабко (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.(044) 490-90-30
Кінцевий термін подачі робіт: 20 листопада 2015 року

 

ADC*UA Awards 2015 запрошує молодих креаторів та студентів взяти участь у конкурсі у спеціальній номінації Young & Students. Подати роботу в цю номінацію можна безкоштовно. Це хороший шанс для молодих креаторів заявити про свій талант. Переможець представить Україну на європейському конкурсі ADC*E Awards.

До категорії Young & Students можна завантажувати роботи усіх напрямків, які відповідають традиційним платним номінаціям ADC*UA Awards: A. Film & Radio, B. Print & Outdoor, C. Design & Craft, D. Interactive & Mobile, E. Promotions & New Media, та F. Integration & Innovation.

Категорія Young & Students складається з двох підномінацій: ADC*UA Young Creative та ADC*UA Student.

Учасниками ADC*UA Young Creative можуть стати молоді креатори віком до 29 років. Місце і досвід роботи (фріланс, стажер і т.д.) значення не мають. До участі допускаються роботи, що були розміщені в ЗМІ, брали участь в рекламних кампаніях або реалізовані в іншій формі (прийняті клієнтом) в період з січня 2014 року по листопад 2015 року включно.

В підномінацію ADC*UA Student допускаються ТІЛЬКИ студенти денної форми навчання профільних інститутів або спеціальностей. Акредитація навчального закладу (художня школа, технікум, інститут, університет і т.д.) значення не має. До участі у ADC*UA Student приймаються як реалізовані (прийняті клієнтом), так нереалізовані проекти.

Після реєстрації на конкурс ADC*UA Awards 2015, учасник ADC*UA Student має надіслати скан-копію студентського квитка або іншого документа, що підтверджує факт створення роботи в рамках навчального курсу, на адресу оргкомітету – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Серед всіх зареєстрованих робіт за рішенням журі буде обрано по одній роботі-переможцю, які представлятимуть Україну на ADC*E Awards в номінації Young & Students – участь у програмі європейського конкурсу також безкоштовна.

Дедлайн подачі робіт на ADC*UA Awards – 20 листопада.

Перевірте себе, зробіть цей крок – реєструйтесь

З усіх питань, які пов'язані з підготовкою заявок та умовами участі у конкурсі, просимо звертатися в оргкомітет конкурсу за телефоном (044) 490-90-30 або за e-mail - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (Ольга Підгорська), Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (Альона Бабко).

 

preview 17 11 press release