Семінар «Впровадження Рекомендацій про порядок організації освітнього процесу студентів денної форми з використанням технологій дистанційного навчання»

 

Дата: 15 грудня 2015 року
Місце проведення: вул.  М Тимошенка 13-Б, ауд. 227
Початок: 14:00
Модератор: проректор з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності, доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент НАПН України Морзе Наталія Вікторівна.

 

Шановні завідувачі кафедр, заступники директорів з науково-методичної та навчальної роботи, помічники директорів з ІКТ.

Запрошуємо Вас на семінар «Впровадження Рекомендацій про порядок організації освітнього процесу студентів денної форми з використанням технологій дистанційного навчання», який відбудеться 15 грудня 2015 року.

Семінар проводиться на виконання наказу від 28.10.2015 р. № 468 «Про затвердження Рекомендацій про порядок організації освітнього процесу студентів денної форми з використанням технологій дистанційного навчання в Київському університеті імені Бориса Грінченка».

Запрошуються завідувачі кафедр, заступники директорів з науково-методичної та навчальної роботи, помічники директорів з ІКТ усіх структурних підрозділів Університету.

Для участі у семінарі просимо Вас завчасно зареєструватись та зазначити питання для обговорення на семінарі .

Наказ від 28.10.2015 р. № 468 «Про затвердження Рекомендацій про порядок організації освітнього процесу студентів денної форми з використанням технологій дистанційного навчання в Київському університеті імені Бориса Грінченка»