Всеукраїнська науково-практична конференція «Дослідження молодих учених у контексті розвитку сучасної науки»

Дата: 21 квітня 2016 року

 

Всеукраїнська науково-практична конференція "Дослідження молодих учених у контексті розвитку сучасної науки"

 

21 квітня 2016 р. відбудеться традиційна для Університету Грінченка Всеукраїнська науково-практична конференція «Дослідження молодих учених у контексті розвитку сучасної науки». З метою популяризації наукових досліджень та демонстрації новітніх напрямів, підходів та методик у провідних галузях наукового знання у межах Конференції буде проведено лінійку майстер-класів.

 

 

«Новаторський досвід реалізації соціологічних проектів на основі краудфандингу: дослідження цінностей учасників Майдану»

майстер-клас проводить

Наумова Марта, к. соц.. н., ст. наук.співр. Інституту соціології НАНУ, дослідник медіа та соціокультурних процесів.

Модератор:

Тягло Катерина, к. соц. н., завідувач відділу соціологічних досліджень НДЛ культури лідерства Київського університету імені Бориса Грінченка.

На майстер-класі Ви дізнаєтесь про основні проблемні моменти, що можуть виникати при здійсненні наукових досліджень у соціальній сфері та про можливості краудфандингових компаній щодо збору коштів для проведення наукових досліджень.

Інформація, надана в межах майстер-класу, може буде корисною як для наукової та навчальної діяльності, так і у повсякденній взаємодії при оцінюванні опитувань громадської думки, що транслюються ЗМІ.

13.10-15.10

«Секрети ефективного мислення»

майстер-клас проводить

Кузьменко Ольга, к.філос.н., завідувач НМЦ досліджень, наукових проектів та програм Київського університету імені Бориса Грінченка.

На майстер-класі Ви дізнаєтесь про парадокси роботи мозку; ліво- і правопівкульні субособистості; конвергентне та дивергентне, сфокусоване та розсіяне мислення.

Отримаєте практичний досвід: гімнастику для підвищення продуктивності мисленнєвих процесів; вправи для розвитку дивергентного мислення; мнемотехніку для запам’ятовування англійських слів.

13.10-15.10

«Емоції у житті людини: проблема чи ресурс?»

майстер-клас проводить

Бреус Юлія, к. психол. н., ст. наук. співр. НДЛ культури лідерства Київського університету імені Бориса Грінченка.

На майстер-класі Ви матимете змогу ознайомитися із поняттям базових емоцій та їх практичною цінністю; розширити уявлення про вплив емоцій на діяльність людини; проаналізувати роль та прояв емоцій у різних сферах життя; визначити власні ресурси емоційної сфери.

13.10-15.10

«Моделювання особистої ефективності молодого науковця»

майстер-клас проводить

Якименко Анастасія, мол. наук. співр. НДЛ культури лідерства Київського університету імені Бориса Грінченка.

На майстер-класі Ви вдосконалите навички, які забезпечують особисту ефективність та є ресурсом для наукового розвитку. Буде представлено модель підвищення особистої ефективності, розроблену Британськими вченими, яка буде корисною при реалізації проектів, постановки цілей та вирішенні проблемних завдань.

13.10-15.10

«Наука і театр… Вистава без антракту про тебе»

майстер-клас проводить

Київський плейбек театр «Отражение»

Модератор:

Цибулько Інна , к. псих. н., мол. наук. співр. НДЛ культури лідерства Київського університету імені Бориса Грінченка.

На майстер-класі Ви ознайомитесь зі сучасним арт-психологічним методом роботи з аудиторією та способами власного саморозвитку, отримаєте досвід учасника перформансу, що миттєво зароджуватиметься на основі сценарію Вашої особистої життєвої історії.

Жодного сценарію та домовленостей, а тільки майстерність акторів, розвинене почуття емпатії та активне слухання!

13.10-15.10