У Києві визначать володаря найпрестижнішого студентського Кубку з футболу

Дата: 9 червня 2016 року
Місце проведення: стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського
Час: 15:30
Детальна інформація та акредитація за телефоном: 050-330-28-33 
Офіційний транслятор: xsport.ua

 

 

9 червня о 15.30 на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського відбудеться фінал Кубку м. Києва з футболу серед студентських команд ВНЗ під егідою Футбольної асоціації студентів м. Києва. Володар цього трофею неофіційно вважається найсильнішою студентського командою України з футболу. В сезоні 2015/2016 до фіналу дійшли команди Київського університету імені Бориса Грінченка та Київського національного торговельно-економічного університету.

На спортивному святі будуть присутні спортивні функціонери, очільники міста, викладачі ВНЗ, та більш ніж 6000 студентів, які підтримуватимуть своїх улюбленців.

Організатори заходу також ставлять за мету привернути увагу суспільства й влади до проблем студентського спорту, розвиток якого, на жаль, сьогодні стримується економічними факторами.

Партнери ФАСК: ТОВ «Парі-Матч», Укргазбанк, Українська страхова група, Федерація футболу м. Києва, ФК «Динамо» (Київ), Футбольний клуб «Колос», Brazil’ero coffee.

 

Довідка:

Футбольна асоціація студентів міста Києва, надалі ФАСК, створена у 1999 році. Основна мета - розвиток студентського футболу в м. Києві. Футбол та футзал сьогодні є одними із найпопулярніших засобів фізичного виховання студентської молоді.

Залучення студентів до активних форм здорового способу життя, сприяння в організації футбольних змагань у вищих навчальних закладах, проведення чемпіонату, першості та Кубків м. Києва з футболу та міні-футболу серед студентських збірних команд ВНЗ – головні завдання Футбольної асоціації студентів міста Києва.

ФАСК підписав угоду про співпрацю з Київським міським відділенням (філією) Комітету фізичного виховання та спорту Міністерства освіти та науки України та Спортивною студентською спілкою України. Згідно угоди, Футбольна асоціація студентів міста Києва отримала право на проведення футбольних змагань серед студентських команд вищих навчальних закладів.

Колективними членами ФАСК є представники 25 вищих навчальних закладів міста Києва.

 

У Києві визначать володаря найпрестижнішого студентського Кубку з футболу