Наукова цукерня Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка

Дата: 15 травня 2017 року
Час: 09.55-12.55
Місце проведення: пр. Павла Тичини, 17
Цільова аудиторія: досвідчені науковці, молоді дослідники, студенти, учні, їхні батьки та представники територіальної громади

 

Цього року Наукова цукерня – це 21 тематичний “столик” для обговорення найцікавіших тем із соціальної роботи, психології, корекційної й інклюзивної освіти.

Наукова цукерня – це гідна стартова платформа для презентації свого наукового задуму, можливість отримати експертну оцінку не лише від науковців, але й практиків, шанс знайти партнерів та однодумців, аби дослідницьке питання переросло у проект наукового дослідження і з часом було реалізоване.

Наукова цукерня пропонує неформальний спосіб комунікації! Спільно за одним“столиком” опиняться досвідчені науковці, молоді дослідники, студенти, учні, їхні батьки та представники територіальної громади. Адже модераторами тематичних “столиків” стануть не тільки досвідчені й знані науковці, молоді дослідники, а також дуети “науковець + практик”, “науковець + студент”!

Слідкуйте за новинами й анонсами тематичних “столиків” нашої Наукової цукерні у соціальних мережах та на сайті Інституту людини!