Про те,як грінченківці на Київській Гуморині побували

1 квітня – день гумору, тому не дивно що навіть у Києві погода жартувала: то сніжило, то знову сонце гріло.
Море жартів та неймовірних сюрпризів, клоуни, міми, найкращі виступи команд КВН – все це можна було побачити на Хрещатику. Майстер-класи для дітей, молоді та дорослих , гумористичні спортивні змагання, а головне – безліч несподіваних розіграшів чекали всіх гостей та мешканців столиці. І все ж таки весняний настрій досить відчувався у самому серці столиці на першому київському фестивалі гумору «КИЇВСЬКА ГУМОРИНА», що проходив за сприяння Київської Міської Державної Адміністрації.
Де ще б ви могли побачити неймовірні перегони на лижах у весняну пору або ж перегони на офісних кріслах? Звісно, була зламана не одна лижа і обійшлось це не без наших студентів -грінченківців, котрі весело ,енергійно й найактивніше приймали участь у всіх конкурсах, сміялися з усіх номерів, знайомилась с мімами й навіть хотіли перекваліфікуватися. Саме за сприяння профспілкової організації нашого університету й особисто Перепельченко Оксани Володимирівні, наші студенті відчули безмежний прилив оптимізму й позитиву!
У цьому неймовірному фестивалі-гуморині приймали участь студенти різних університетів, безліч шкіл та ліцеїв,представники естрадних та циркових гуртків, що саме і створювали настрій свята й веселощів. Наші ж студенти розпочали свою підготовку зі збирання величезної палатки, котра потім перетворилась в справжній «будинок сміху» та прилисток від негоди для нашої «молодої команди». Там же майстриня Рябчук Анастасія демонструвала чудеса декоративного мистецтва ,в той час як на великій сцені свої пісні дарував наш вокальний ансамбль "Ad Libitum"!
Я з нетерпінням чекаю наступного фестивалю. Гадаю, що у всіх теж залишились лише теплі спогади від цього чудового дня, що нам подарував Київ та наше профспілкове сонце.

Шевченко Марина