Привітання з Новим роком

1326111073 1291929374 0042

Дорогі студенти – грінченківці!
Добігає кінця 2012 рік – рік, який був досить  вдалим і переможним для нас всіх. Наша організація, маючи свої сталі традиції, пройшла ще один етап становлення.
Окрім постійного піклування про кожного (за 2012 рік грошової допомоги було видано  майже на 80 тисяч гривень; на Великодні та Новорічні свята студенти соціальних категорій та діти зі студентських сімей традиційно отримали подарунки більш ніж на 25 тисяч гривень; постійне піклування про студентський гуртожиток – до всіх свят у родинному колі традиційний торт, ялинка у подарунок до Новорічних свят, були також придбані господарчі товари для щоденного вжитку у побуті гуртожитку - килимки для підлоги, пилосмок, друшляки для кухні, скатертини для обіднього столу у кожну кімнату, горщики для квітів і ще багато необхідних у побуті речей для студентів – грінченківців, мешканців гуртожитку; подарунки до Міжнародного дня студента, тощо), наша профспілкова організація гідно представила наш університет і свою роботу на Всеукраїнському форумі лідерів  студентської профспілкової організації у жовтні цього року, ППОС  в цілому була внесена до «Золотого кадрового резерву нації» під час II Молодіжного інноваційного форуму (24 жовтня 2012 року).
У дружній єдності зі Студентським парламентом університету ППОС  гідно презентувала свою діяльність на Міжнародній виставці «Освіта та наука – 2012» в Українському домі, за що і були нагороджені Золотою медаллю.
Ми продовжуємо наповнювати матеріалами «Куточок профспілкового лідера» у Бібліотечному комплексі університету, плідно працює психологічна служба та служба інформації ППОС, беремо активну участь у навчальних семінарах профспілкових лідерів.
У передноворічні дні Первинна профспілкова організація студентів Київського університету імені Бориса Грінченка бажає всій грінченківській родині злагоди у душі, гарного настрою, теплих надій і сподівань.
У дива не вірять люди,
Бо відомо всім давно,
Що чудес ніде не стрінути,
Крім казок і крім кіно.
Але раптом так буває:
У найкращий день зими
Диво в гості завітає,
І повірим в нього ми!
ППОС тепло і сердечно вітає всіх зі світлими і радісними святами, що наступають! Зичимо міцного здоров’я, творчого натхнення та здійснення найзаповітніших мрій! Нехай протягом 2013 року з нами завжди буде вдача, талан та усмішка! Любові всім нам, радості, миру та злагоди!
Ваша ППОС