Дев’ятнадцятого листопада студентські профспілкові активи столичних вишів відсвяткували Міжнародний День студента. Дійство проходило в торгово-розважальному центрі “Gulliver” за підтримки Студентської профспілкової асоціації міста Києва.

Були організовані змагання з боулінгу серед команд університетів, однак очікувана запекла боротьба обернулась на веселе, драйвове та незабутнє святкування. В дружній атмосфері київські студенти проводили час та приймали привітання від Студентської профспілкової асоціації студентів міста Києва.

Дві години надзвичайних вражень промайнули швидко. Наприкінці всі отримали подарунки та особливими нагородами були відзначені три команди переможців. Однак не це головне, важливим є те, що завдяки таким святам найактивніша молодь столиці має можливість обмінятися досвідом, розпочати дружні стосунки між університетами та відпочиваючи, весело проводити час, що справді робить студентів з різних вишів одним дружнім колективом.

Хотілося б ще раз висловити величезну подяку Студентській профспілковій асоціації міста Києва за організоване святкування Дня студента і за такі неперевершені емоції.

Профспілковий актив

КУ імені Бориса Грінченка  

 

image001