Кубок Столиці у нашому Університеті!

Офіційний представник Збірної футбольної студентської команди Київського університету імені Бориса Грінченка – Первинна профспілкова організація студентів щиро вітає гравців команди та головного тренера Тупицю Юрія Івановича і весь наш рідний університет з блискавичною перемогою на футбольних обріях столиці!

Від усього серця вітаємо Миколаюка Євгена з перемогою у номінації та званням «Кращий гравець - 2014року», головного тренера команди Тупицю Юрія Івановича з перемогою у номінації та званням «Кращий тренер – 2014 року», гравців команди з отриманням Диплому Першого ступеня та Золотими медалями.

Висловлюємо подяку нашим неперевершеним артистам, які підтримували енергійну атмосферу свята: Колоколову Олександру, Маргарян Катерині, Корнієнко Анні, Киреєвій Ксенії та студентам - хореографам. Спасибі за незабутню шоу-програму! Ажурним виступом і окрасою свята був виступ вокального голосу команди – Гмиріної Вікторії.

Дякуємо всім хто долучився до організації та підготовки спортивного свята, всім, хто вболівав душею і серцем за нашу команду. Оособливу подяку хочеться висловити глядацьким трибунам. Студенти-грінченківці були найкращими вболівальниками і така підтримка є однією із складових нашої загальної перемоги.

Диплом Першого ступеня та Кубок Столиці – НАШІ!

Бажаємо подальших перемог!  

11.