28 листопада 2013 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка пройшов майстер-клас "Розмовляй гарно. Встигай усюди!" у рамках проекту «Kyiv Studies Exchange». Захід було проведено під патронатом молодіжної платформи МоКоLаD спільними зусиллями Самостійного об’єднання лідерів Оболоні «СОЛО» та Студентського парламенту нашого Університету.

Було проведено два, різних за спрямуванням, майтер-класи, в яких взяли участь 220 осіб. Секрети ораторського мистецтва презентував журналіст, ведучий телепрограми "IT для вашого бізнесу", інтерв`юер швейцарського фінансового телеканалу "Dukascopy" Олександр Кулібаба. Про специфіку тайм-менеджменту розповів професіонал з командоутворення Олександр Вишневський.

Аудиторія із захватом слухала спікерів, а деякі поради молодь навіть занотовувала, щоб мати змогу використати їх у майбутньому.

Для учасників майстер-класу було оголошено конкурс на кращу авторську фотографію, оригінальні відгуки та репости у соціальних мережах. Призи надихали - цікаві книги, білети до дельфінарію, бутербродниця.

Медіа-партнером майстер-класу "Розмовляй гарно. Встигай усюди!" виступила радіокомпанія «Ера-FM».  

b4FvQOb419w
FbQpIozuIGM
HtPCtiu-RZI
P1_V03iOyHM