Зустріч Студентського парламенту Київського університету імені Бориса Грінченка з Ректором нашого Університету – В. О. Огнев’юком

На днях відбулась офіційна зустріч Студентського парламенту Київського університету імені Бориса Грінченка з Ректором нашого Університету – В. О. Огнев’юком. В рамках зустрічі були розглянуті усі нагальні питання  конструктивного діалогу. Студенти мали змогу висловитися стосовно проблем, що виникають під час навчання.

Зокрема, відбулось обговорення роботи Студентського парламенту на цей навчальний рік. Особливу увагу приділено проведенню Дня української писемності та створенню нового проекту щодо удосконалення рідної української мови усіх бажаючих; співпраці з іншими вищими навчальними закладами; залученню Парламенту до проекту «150 добрих справ до 150-річчя Бориса Грінченка»; кошторису проекту, організації та проведенню традиційного фестивалю першокурсників «Ось ми які!».

Студентський парламент щиро дякує Віктору Олександровичу за увагу, розуміння та сприяння у здійсненні всіх планів та починань студентського самоврядування.

IMAG0002