Засідання круглого столу «Реалізація системи психологічної підтримки переселенців та постраждалих від конфлікту на Сході України в закладах вищої освіти»

Дата: 09 грудня 2015 року
Місце проведення: НДЛ культури лідерства, вул. Маршала Тимошенко, 13б, к.99
Контактна особа: Бреус Юлія Володимирівна, тел. 0965408714

 

 

09 грудня 2015 р. о 14.00 на базі Київського університету імені Бориса Грінченка відбудеться засідання круглого столу «Реалізація системи психологічної підтримки переселенців та постраждалих від конфлікту на Сході України в закладах вищої освіти».

 

Модератор – Науково-дослідна лабораторія культури лідерства Київського університету імені Бориса Грінченка.

Метою є обговорення стану проблеми та визначення можливостей реалізації системи психологічної підтримки переселенців та постраждалих від конфлікту на Сході України у закладах вищої освіти.

Організатори запрошують учасників до роботи круглого столу за місцем проведення або в формі відеоконференції. Програмою передбачено такі форми роботи: доповідь, повідомлення, участь в обговоренні.

Тематичні напрями круглого столу:

1. Актуальність психологічної підтримки внутрішньо переміщених осіб (на прикладі переселенців серед співробітників Університету Грінченка).

2. Проблема психологічної підтримки переселенців та постраждалих від конфлікту на Сході України у закладах вищої освіти різних регіонів.

3. Необхідність цілеспрямованої взаємодії державних установ, закладів освіти, громадських організацій у забезпеченні психологічної підтримки переселенців та постраждалих від конфлікту на Сході України.

4. Організація роботи з переселенцями та постраждалими від конфлікту на Сході України у закладах вищої освіти.

5. Кадрове забезпечення системи психологічної підтримки переселенців та постраждалих від конфлікту на Сході України у закладах вищої освіти.

6. Презентація концепції проекту психологічної підтримки переселенців та постраждалих від конфлікту на Сході України (розроблений співробітниками НДЛ культури лідерства).