Освітньо-науковий семінар «Культура примирення: нова історична свідомість в Україні»

Дата:19 грудня (субота) 2015 року.
Місце проведення: вул. Маршала Тимошенка 13-Б (ст. м. Мінська), аудиторія 315, Київський університет імені Бориса Грінченка.
Час проведення: о 13:00 годині.
Контактна особа: партнер проекту в Києві, доктор філософських наук, професор, завідувач кафедри філософії Київського університету імені Бориса Грінченка Александрова Олена Станіславівна, тел.: 066 707 87 36, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Проект «Культура примирення: нова історична свідомість в Україні» реалізується в рамках програм співробітництва з громадянським суспільством в країнах Східного партнерства Міністерства іноземних справ Німеччини. Партнером дослідницької групи в Німеччині є товариство «Бохум-Донецк».

Метою проекту є виведення історії з поля чинників розбрату та ненависті в Україні та просування того типу історичної свідомості, який базується на цінності людського життя, права та єдності в різнобарв’ї. Організатори проекту ставлять за мету також розкрити потенціал регіональної історії в реалізації європейського бачення України.

Запрошуємо всіх небайдужих колег до обговорення запропонованої проблеми і знаходження можливих шляхів її вирішення. Бажаючих прийняти участь у роботі семінару просимо подати заявку, в якій необхідно вказати ПІБ повністю, вчений ступінь, наукове звання, місце роботи, посаду, назву доповіді.