В Університеті Грінченка продовжує роботу Соціальний проект «З Києвом і для Києва»

Дата: 25 лютого 2017 року
Місце проведення: навчальні корпуси Університету

 

25 лютого 2017 року в Університеті продовжує свою роботу VII етап Соціального проекту «З Києвом і для Києва», який уже впродовж шести років наповнює життя киян яскравими емоціями, змістовним дозвіллям, цікавим навчанням.

Киянам пропонується відвідувати: мовні школи, комп'ютерні курси, клуби за інтересами, дискусії, консультації, тренінгові заняття; творчі гуртки, студії (хореографічні, образотворчі, вокальні, музичні), концертні програми, конкурси; оздоровчі програми, спортивні секції, змагання.

Безкоштовне отримання послуг в рамках даного проекту надається дітям бійців антитерористичної операції, а також тих, які загинули під час бойових дій в зоні АТО або в наслідок поранення; громадянам, які мають статус переселенця; ветеранам Великої Вітчизняної війни; сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування; інвалідам; дітям із малозабезпечених сімей; дітям із багатодітних сімей (5 і більше осіб до 18 років).

Соціальний проект «З Києвом і для Києва» вже 7-й рік поспіль продовжує бути актуальним серед мешканців столиці. Він надає можливість всім бажаючим у вихідні дні реалізувати свої творчі та особистісні потреби, сприяє створенню гарного настрою, згуртовує родини спільними інтересами та змістовним дозвіллям. 

 

План заходів