Оголошується конкурс для отримання стипендій на навчання у рамках програми Еразмус+КА1 в Університеті Кадису (Іспанія)

Кінцева дата подачі документів: 24 жовтня 2016 року 12:00

 

До уваги студентів 2-3 курсів ОКР «Бакалавр» та 1 курсу ОКР «Магістр» спеціальностей «Філологія (іспанська)», «Історія», «Філософія», «Правознавство», «Фінанси», «Психологія» та «Соціальна робота»!

 

Шановні студенти Університету Грінченка, відкривається конкурс для здобуття стипендій на навчання в Університеті Кадису (Іспанія) у рамках програми академічної мобільності Еразмус+ КА107. Розпочинаючи з 2016 року, Київський університет імені Бориса Грінченка є офіційним партнером зазначеної програми з Університетом Кадису.

Повну стипендію для навчання на другий семестр 2016-2017 н. р. в Університеті Кадису можуть отримати студенти, які відповідають наступним вимогам:

  1. Є студентом/кою Київського університету імені Бориса Грінченка.
  2. Володіє іспанською або англійською мовою не нижче рівня B1.
  3. Має високий рівень академічної успішності та наукові досягнення.
  4. Бере активну участь у житті Університету Грінченка.

Для участі у Конкурсі на здобуття стипендії необхідно до 12.00 24 жовтня 2016 р. подати до НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти (вул. Бульварно-Кудрявська, 18/2, к.205) такі документи (в електронному і паперовому вигляді):

  1. Ксерокопію закордонного паспорта (перша сторінка)
  2. Мотиваційний лист з особистим підписом апліканта іспанською або англійською мовою (максимальний обсяг – 1 сторінка формату А4).
  3. Рекомендаційний лист від одного із викладачів випускової кафедри українською мовою, завірений підписом завідувача кафедри.
  4. Витяг іспанською або англійською мовою із заліково-екзаменаційної сесії за попередній навчальний рік із вказаним середнім балом (згідно з оцінюванням по шкалі від 1 до 10 балів), завірений у навчальному відділі інституту/факультету.
  5. Сертифікат про підтвердження знання іспанської або англійської мови не нижче рівня B1 (перевага надаватиметься офіційним сертифікатам, таким як TOEFL, IELTS тощо). У випадку відсутності сертифіката необхідно заповнити Language Assessment Sheet та завірити його у викладача іноземної мови, а також поставити печатку в інституті/на факультеті.
  6. Аплікаційна форма (Student Application Form) – заповнювати тільки на комп’ютері .
  7. Договір на навчання (Learning Agreement).

 

Увага! Аплікаційну форму та Договір на навчання можуть допомогти Вам заповнити співробітники НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти під час подачі інших вищеперерахованих документів.

 

Документи, подані після вказаного терміну, не будуть прийняті до розгляду.

Контактні особи у НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти:

Виговська О.С., завідувач НДЛ, е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Коргуник Ю.В., молодший науковий співробітник НДЛ, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Телефон: 272 18 62