Відкрита лекція Романа Шеремети «Фактори економічного розвитку»

Дата: 15 вересня 2017 р.

Початок: 11.00

Місце проведення: Київський університет імені Бориса Грінченка, вул. М.Тимошенка, 13-Б, зала Вченої ради (ауд.227)

Шановні викладачі, докторанти, аспіранти, студенти!

15 вересня 2017 року запрошуємо відвідати відкриту лекцію “Фактори економічного розвитку” доктора філософії з економіки, професора Школи менеджменту імені Уезерхеда при Університеті Кейс Вестерн Резерв (Weatherhead School of Management Case Western Reserve University (США) Романа Шеремети.

Роман Шеремета – спеціаліст в експериментальній економіці та теорії ігор. Знання у цих областях застосовує в багатьох інших дисциплінах: поведінковій економіці, конфліктології, теорії галузевих ринків, економіці праці й держсектору. Входить до складу редколегії видання Journal of Economic Behaviour and Organization з третьої категорії рейтингу Academic Journal Guide. Кращий науковець України за версією журналу «Forbes» 2015 р.

У рамках лекції відбудеться презентація книги “Реформація. Успіх Європи і шанс для України” (за ред. Романа Шеремети та Ольги Романенко), написану вченими із п’яти країн світу, у якій проаналізовано причинно-наслідковий зв’язок між Реформацією і подальшим економічним та науковим розвитком країн Європи. Книга присвячена 500-річчю Реформації.

Також Роман Шеремета поділиться секретами покращення рейтингу українських університетів – розповість про ранжування університетів, журналів та професорів у світі.

Бажаючих відвідати захід просимо зареєструватися до 13 вересня, 13.00.

 

Контактна особа: Кузьменко О.М., завідувач НМЦ ДНПП

тел.: 234-41-12, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Sheremeta 777

 
Створено: 11/09/2017 17:08