Гостьова лекція на тему: «Євроремонт української держави»

Дата заходу: 16 січня 2018 р.

Час: 11.00 – 13.00

Місце проведення: м. Київ, вул. Маршала Тимошенко, 13б, ауд. 227

Вхід вільний, обов'язкова попередня реєстрація за посиланням.

Контактна інформація: ННЦ культури лідерства, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., (044) 428-34-08

 

01 16 lekciiaЯкщо Вам набридли пусті розмови про те, що у нашій державі все «не так», і Ви хочете побачити реальні зміни на краще, - почніть з себе!

Запрошуємо Вас відвідати гостьову лекцію "Євроремонт української держави" Володимира Удовиченка, голови Координаційної ради Фонду сприяння місцевому самоврядуванню України, Президента Всеукраїнського громадського об'єднання "Клуб мерів", представника України в Конгресі місцевих і регіональних влад Ради Європи, доктора економічних наук, професора.

Наш гість поділиться практичним досвідом і розповість, як кожен може будувати власне майбутнє на державному рівні.

Пан Володимир у своїй лекції буде говорити про державне будівництво, децентралізацію регіональної влади та розвиток місцевого самоврядування, а також презентує власний навчальний посібник «Як стати мером і досягти успіху: досвід, поради, ризики».

Захід буде корисний не лише для працівників державного управління, а й усім, хто цікавиться майбутнім нашої держави та хоче зробити свій вклад у її розвиток.

 

 
Створено: 26/12/2017 16:40