Конкурс для викладачів Університету для участі у програмі Еразмус+ КА1 в Європейському гуманітарному університеті (Литва)

Шановні викладачі Університету Грінченка!

02 17 ehu logoОголошується конкурс для участі у програмі академічної мобільності Еразмус+КА1 в Європейському гуманітарному університеті (Литва). Викладачі – учасники програми Erasmus+ КА1, отримають стипендію для проходження стажування в Університеті-партнері. Необхідна умова мобільності – викладання, проведення лекцій, налагодження міжнародної, наукової та викладацької співпраці.

У конкурсі можуть брати участь викладачі Університету Грінченка, які відповідають наступним вимогам:

1. Працюють на постійній основі в Київському університеті імені Бориса Грінченка.

2. Володіють англійською мовою не нижче рівня B2.

3. Фахова діяльність має бути пов’язаною з наступними спеціальностями: «Міжнародне право», «Медіа та комунікації», «Соціальні та поведінкові науки».

Сайт Європейського гуманітарного університету: https://en.ehu.lt/

Для участі у конкурсі на здобуття стипендії необхідно до 12.00 17 лютого 2020 року подати до НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти (вул. Бульварно-Кудрявська, 18/2, к. 205) такі документи в електронній формі:

1. Ксерокопію закордонного паспорту (перша сторінка).

2. Резюме англійською мовою із зазначенням наукових та викладацьких досягнень (максимальний обсяг – 2 сторінки формату А4).

3. Сертифікат про підтвердження знання англійської мови не нижче рівня B2 (перевага надаватиметься офіційним сертифікатам, таким як TOEFL, IELTS тощо). У випадку відсутності сертифіката необхідно заповнити Language Assessment Sheet, який потрібно завірити у викладача іноземної мови та поставити печатку відповідного інституту/факультету.

Документи, надіслані після вказаної дати, не будуть прийняті до розгляду.

 

Контактна особа:

Виговська Ольга Сергіївна,

завідувач НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти Університету Грінченка,

вул. Бульварно-Кудрявська, 18/2, к.205,

тел.: 272 18 62

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 
Створено: 04/02/2020 13:18