Міжнародний молодіжний конкурс бізнес ідей та проектів «StartUp-проект»

Шановні студенти та аспіранти!

Запрошуємо Вас взяти участь у Міжнародному молодіжному конкурсі бізнес ідей та проектів «StartUp-проект», що відбудеться 12-14 листопада 2018 року на базі Вірменського державного економічного університету.

Міжнародний молодіжний конкурс бізнес ідей та проектів проводиться в межах реалізації проекту Еразмус+ «Вищі навчальні заклади для молодіжного підприємництва» з метою активізації молодіжного підприємництва.

До участі в конкурсі запрошуються команди від 1 до 5 осіб. Учасниками команд можуть бути студенти, магістранти, аспіранти від 15 до 35 років, які мають інноваційну бізнес ідею та мають бажання її втілити.

 

У конкурсі можна брати участь в очному та заочному форматі.

Для участі в конкурсі до 29 жовтня 2018 року заповніть форму реєстрації за посиланням.

Для участі в конкурсі учасникам потрібно підготувати опис бізнес пропозиції (до 5 сторінок) із зазначенням опису проекту, ринкових перспектив, конкурентів, конкурентних переваг, бізнес моделі, фінансових показників, етапів реалізації проекту.

За детальною інформацією звертайтесь до НДЛ інформатизації освіти: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., тел. 485-20-87

 

Інформаційний лист

Детальніше про конкурс

 

11 12 14 startup 01

 
Створено: 19/10/2018 16:11