«Словник Бориса Грінченка та сучасність»

Дата: 30 листопада 2018 року
Час: 15:20
Місце проведення: навчальний корпус №1, вул. М. Тимошенка 13-Б, ауд. 503

 

В рамках Грінченківської декади в Київському університеті імені Бориса Грінченка проводиться щорічний конкурс «Словник Бориса Грінченка та сучасність» на кращу інтерпретацію слів Словника Бориса Грінченка.

Конкурс відбувається у два етапи! До завершення І етапу (18.11.2018 р.) залишилось зовсім трішечки часу, тому давайте завершимо наповнення словника із радістю та завзяттям! Щиро дякуємо всім, хто вже долучився до створення на Вікі-порталі посилань, зображень, відео, текстів, що доповнюють тлумачення та візуалізують слова зі Словника Бориса Грінченка! У цьому році ми створили майже 3 000 нових яскравих, цікавих та автентичних слів!

ІІ етап, фінальний, відбудеться 30 листопада о 15:20 в аудиторії 503 навчального корпусу №1 (вул. Маршала Тимошенка 13б). Від кожного структурного підрозділу виступає команда у складі до 5 осіб, яка представляє 3 найкращі інтерпретовані слова. Виступ команд має поєднувати в собі креативність, сценічність, музичність, а також яскраво розкривати обрані слова.

Також, запрошуються групи підтримки команд – до 10 осіб, які можуть здобути для своєї команди додаткові 5 балів за активність. Представники групи підтримки можуть обрати щось спільне у зовнішньому вигляді - спільна атрибутика (шалики, футболки, бейджики, картки, тощо), підготувати мотивуючі лозунги і плакати.

За детальною інформацією щодо Конкурсу звертайтесь до помічників з ІКТ та заступників з науково-методичної, соціально-гуманітарної роботи Ваших структурних підрозділів.

Умови Конкурсу «Словник Бориса Грінченка та сучасність»

 
Створено: 08/11/2018 16:07