Відкрита лекція Тамари Сухенко «Нові підходи до профорієнтації»

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас відвідати лекцію Тамари Сухенко "Нові підходи до профорієнтації: як допомагати молодим людям в XXI ст. визначитися з професією?"

Дата проведення: 21 січня 2019 р.

Місце: вул. Маршала Тимошенко, 13б.

Час: 15.00-16.30

Вхід вільний. Обов’язкова попередня реєстрація за посиланням.

Тамара Сухенко - автор методики та книги- тренінгу "Як обрати професію майбутнього. Посібник з профорієнтації для молоді віком від 13 до 80".

Ви познайомитесь з сучасною - коучинговою - методологією вибору професії у світі, що швидко змінюється, зможете застосовувати її як для індивідуальної, так і групової роботи з підлітками та дорослими. Тамара Сухенко вже 8 років проводить тренінгову програму для підлітків з профорієнтації та консультує з цієї теми і дітей, і дорослих.

Серед питань, які будуть обговорюватися:

  • Як ми дорослі - батьки, викладачі, психологи - можемо допомогти підліткам в їх професійному виборі.
  • Як трансформується поняття професії і як це впливає на сам підхід до профорієнтації.
  • Які професії під загрозою зникнення і за якими формулами утворюються нові.
  • Які сектори потребують спеціалістів виходячи з трендів майбутнього.

Про спікера:

Тамара Сухенко двічі з відзнакою закінчила Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, здобула дві освіти – історичну і психологічну, кандидат історичних наук. Тамара понад 10 років працювала у сфері комунікацій в міжнародних компаніях – PR директором у рекламній агенції, в проектах IFC (World Bank Group). В 2010 року розпочала консультаційну практику, і сьогодні допомагає людям, організаціям та населеним пунктам впроваджувати зміни. Консультує клієнтів з питань кар'єри, розвитку компетенцій, коучингових підходів в управлінні. Фасилітує групові обговорення, проводить стратегічні сесії. Мама дорослих синів – 21 та 26 років. Створила авторський тренінг з профорієнтації і проводить його вже більше 8 років. Тамара в 2016 видала книгу і передає свою методику психологам, освітянам, коучам, кар’єрним консультантам, і має гарний зворотній зв'язок щодо застосування цього підходу в освіті, центрах зайнятості та інших сферах.

Детальніше - humantime.com.ua

Сторінка на фейсбук - Профорієнтація в стилі коучинг - https://www.facebook.com/Proforientasia/

 
Створено: 16/01/2019 14:21