Конкурс для участі в програмі «MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді» проекту «Соціальна робота у порівнянні»

02 13 MeetUp

Конкурс

для участі в програмі «MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді»

проекту «Соціальна робота у порівнянні» між

Університетом м. Кельн (Німеччина) - Київським університетом імені Бориса Грінченка

Шановні студенти Університету Грінченка! Пропонуємо взяти участь у програмі міжнародного освітнього проекту «Соціальна робота у порівнянні»*, що проводиться Інститутом людини спільно з Кельнським університетом (м. Кельн, Німеччина) та реалізується в рамках програми «MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді» фонду «Пам’ять, відповідальність та майбутнє» (EVZ).

Програма проекту передбачає: обмін знаннями про соціальне життя, соціальну безпеку в Україні та Німеччині; ознайомлення з особливостями та відмінностями підготовки соціальних працівників, соціальних педагогів, фахівців у галузі спеціальної освіти в Кельнському університеті; відвідування соціальних закладів для людей з особливими потребами; тематичні тренінги та семінари, обговорення основних стратегій подолання соціальних проблем у рамках міжнародного круглого столу.

Дати першої частини проекту, що відбудеться у м. Кельн (Німеччина): 05-12 квітня 2019 року.

Вимоги до претендентів:

  • Перевага надається студентам 2-3 курсів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та 1 (5) курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти Університету Грінченка освітніх програм «Соціальна робота», «Соціальна педагогіка», «Логопедія»!
  • Мати високий рівень академічної успішності та наукові досягнення та рекомендацію від викладача.
  • Брати активну участь у житті Університету Грінченка.
  • Мати біометричний закордонний паспорт.

Витрати на проїзд, проживання та харчування покриваються за рахунок проекту.

Для участі у програмі обміну необхідно до 12.00 год. 13 лютого 2019 р. подати заступнику директора з науково-методичної та навчальної роботи Інституту людини Роману Олександровичу Павлюку (бульв. І. Шамо, 18/2, к. 210-А або к. 119; e-mail:Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) такі документи (у паперовому та електронному форматі):

1. Копію біометричного закордонного паспорта (перша сторінка).

2. Мотиваційний лист українською мовою з особистим підписом апліканта (максимальний обсяг – 1 сторінка формату А4).

3. Документи (дипломи, сертифікати та ін.), які підтверджують наукові досягнення студента та його участь у житті Університету.

Документи, надіслані після вказаної дати, не будуть прийняті до розгляду.

 

 

 

 
Створено: 07/02/2019 15:27