Презентація Програми академічних обмінів імені Фулбрайта для молодих дослідників Fulbright Research and Development Program

Дата: 14 лютого 2019 року
Час: о 15:00
Місце проведення: Київський університет імені Бориса Грінченка, вул. Маршала Тимошенка, 13-Б, ауд. 407

 

Запрошуємо молодих дослідників, аспірантів, викладачів Університету на зустріч з представниками Інституту міжнародної освіти, Програми імені Фулбрайта в Україні.

Ви дізнаєтесь про можливості, що надає Програма, умови участі у конкурсі на отримання фулбрайтівських стипендій для стажування та проведення досліджень в університетах США.

Fulbright Research and Development Program - проведення досліджень в університетах США тривалістю від шести до дев’яти місяців. У конкурсі можуть брати участь особи віком до 40 років з дворічним професійним досвідом: викладачі; аспіранти та дослідники, які ще не мають наукового ступеня; кандидати наук (не пізніше 5-ти років після захисту); адміністратори вищих навчальних закладів; співробітники науково-дослідних установ; журналісти; фахівці з бібліотечної, музейної та архівної справи; спеціалісти у сфері управління культурою; працівники громадських організацій (НДО).

Кінцевий термін подання заявок – 1 листопада щороку

Для участі у заході необхідно зареєструватися за посиланням

Запрошуємо всіх зацікавлених!

 

Інформаційний лист

 
Створено: 05/02/2019 14:17