Круглий стіл «Захист дитини: сімейно орієнтований підхід»

Дата: 03 жовтня 2019 року
Час: 10:00

Кафедра соціальної педагогіки та соціальної роботи Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка запрошує всіх бажаючих долучитися до наукового заходу, присвяченого Міжнародному дню соціального педагога. Це круглий стіл "Захист дитини: сімейно орієнтований підхід".
Ключовими спікерами є неймовірно талановиті науковці і практики, справжні професіонали своєї справи, експерти:

  • Любов Семенівна Лоріашвілі, юрист, психолог, головний спеціаліст Київського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді; тренер з підготовки потенційних кандидатів в опікуни, прийомні батьки, батьки-вихователі, автор тренінгових програм для батьків і фахівців;
  • Галина Михайлівна Бевз, завідувач лабораторії психології спілкування Інституту соціальної та політичної психології НАПН України, доктор психологічних наук, професор.

Під час круглого столу ми торкнемося вкрай актуальних для соціальної роботи в нашій країні тем, а саме: сімейно орієнтований підхід; сім'ї в кризі; наставництво.

Очікуємо всіх бажаючих 3 жовтня 2019 року о 10:00 в аудиторії 322.

Координатор заходу: Трібє Антон Юрійович, викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)

 

10 03 kr stil

 
Створено: 02/10/2019 08:49