Оголошується конкурс для отримання стипендій на навчання у рамках програми Еразмус+КА1 в Університеті Фоджа (Італія)

До уваги студентів 2-3 курсів ОКР «Бакалавр» та 1 курсу ОКР «Магістр» спеціальностей «Філологія (італійська)», «Правознавство», «Економіка» та «Психологія»!

 

Шановні студенти Університету Грінченка, відкривається конкурс для здобуття стипендій на навчання в Університеті Фоджа (Італія) у рамках програми академічної мобільності Еразмус+ КА1. Розпочинаючи з 2016 року, Київський університет імені Бориса Грінченка є офіційним партнером зазначеної програми з Університетом Фоджа.

Повну стипендію для навчання на другий семестр 2017-2018 н. р. в Університеті Фоджа можуть отримати студенти, які відповідають наступним вимогам:

  1. Є студентом/кою Київського університету імені Бориса Грінченка.
  2. Володіє італійською або англійською мовою не нижче рівня B2.
  3. Має високий рівень академічної успішності та наукові досягнення.
  4. Бере активну участь у житті Університету Грінченка.

Для участі у Конкурсі на здобуття стипендії необхідно до 12.00 10 жовтня 2017 року подати до НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти (вул. Бульварно-Кудрявська 18/2, каб. 205) такі документи (в електронному і паперовому вигляді):

  1. Ксерокопію закордонного паспорту (перша сторінка).
  2. Мотиваційний лист з особистим підписом апліканта італійською або англійською мовою(максимальний обсяг – 1 сторінка формату А4).
  3. Рекомендаційний лист від одного із викладачів випускової кафедри українською мовою, завірений підписом завідувача кафедри.
  4. Витяг італійською або англійською мовою із заліково-екзаменаційної сесії за попередній навчальний рік із вказаним середнім балом, завірений у навчальному відділі інституту/факультету.
  5. Сертифікат про підтвердження знання італійської або англійської мови не нижче рівня B2 (перевага надаватиметься офіційним сертифікатам, таким як TOEFL, IELTS тощо). У випадку відсутності сертифіката необхідно заповнити Language Assessment Sheet та завірити його у викладача іноземної мови, а також поставити печатку в інституті/на факультеті.

Документи, які можуть допомогти заповнити співробітники НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти, коли будуть готові всі зазначені документи:

  1. Аплікаційну форму (Student Application Form) прохання аплікацію заповнювати тільки на комп’ютері, можна заповнити в НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти;
  2. Договір на навчання (Learning Agreement) – можна заповнити в НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти.

 

Документи, надіслані після вказаного терміну, не будуть прийняті до розгляду.

Контактні особи у НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти:

Виговська О.С., завідувач НДЛ, е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Коргуник Ю.В., молодший науковий співробітник НДЛ, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Телефон: 272 18 62

 
Створено: 12/09/2017 11:55