МІЖНАРОДНИЙ БЕЗПЕКОВИЙ ФОРУМ

Дата: 08 грудня 2018 року

 

8 грудня 2018 року, з 11.00, в нашому університеті проходитиме П’ятий міжнародний Форум «ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА: АКТУАЛЬНІ ТРЕНДИ_2018».

Головна мета Форуму – підбиття підсумків року щодо ідентифікації та протидії інформаційних загрозам та гібридним агресіям. Цього року, мейн-стрім Форуму – «м’яка сила» та її застосування у геполітичних конфліктах світу.

Цього річ, у Форумі будуть брати участь профільні фахівці з семи країн: України, Іспанії, Вірменії, Казахстану, Нігерії, Ірану, Литви.

В рамках Форуму відбудеться панельна дискусія: «Тренди та перспективи розвитку без пекових технологій 2018-2019 рр». Буде кілька скап-конференцій, дві тематичні презентації та майстер-класи у двох секціях: «Гуманітарні безпекові технології» та «Hi-Tech та психотехнології у безпековому секторі».

Партнером Форуму є Військовий інститут КНУ ім. Т.Шевченка. Медіа підтримка забезпечується Державною інформаційною агенцією «УКРІНФОРМ», радіостанцією «Голос Донбасу», журналом «Військовий зв’язок. Телеком», галузевим порталом «Hi-Tech» та проектом Attack.Index.

 

 

11 08 forum

 
Створено: 29/11/2018 16:12