Засідання ректорату 9 квітня 2012 р.

IMG_605769 квітня 2012 р.
вул. Воровського 18/2
Зала засідань Вченої Ради

9 квітня на засіданні ректорату ректор Університету, доктор філософських наук, професор Віктор Огнев’юк та проректори: з організаційних питань та адміністративно-господарської роботи Олександр Турунцев, з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності, доктор педагогічних наук, професор Наталя Морзе поділилися враженнями від робочої поїздки до Ізраїлю.

Також було розглянуто питання про розподіл студентів і видачу дипломів випускникам, про ректорські контрольні роботи й структуру Вікі-сайту Університету, обговорювалися деталі проведення на базі нашого вишу планових всеукраїнських науково-практичних конференцій «Київ і кияни у соціокультурному просторі ХІХ-ХХІ століть: національний та європейський контекст» і «Дослідження молодих учених у контексті розвитку сучасної науки», що відбудуться відповідно 12 та 19 квітня поточного року.  

На ректораті йшлося і про планування роботи на наступний навчальний рік, про вшанування пам’яті Бориса Грінченка, представлено кращі проекти загальноуніверситетського студентського конкурсу «Неформальний логотип Київського університету імені Бориса Грінченка», затверджено Програму підготовки  студентів-волонтерів для участі у Євро-2012. Також присутніх ознайомлено з окремими позиціями Закону України «Про боротьбу з корупцією» та ін.

З усіх питань було прийнято узгоджені рішення. Ректор Університету, доктор філософських наук, професор Віктор Огнев’юк дав відповідні доручення.