Науково-педагогічна конференція трудового колективу

IMG_142928 серпня 2012
11:00
Вул. Тимошенка, 13-Б
Актова зала

28 серпня 2012 року у навчальному корпусі № 1 (вул. Маршала Тимошенка, 13-Б) нашого Університету відбулася науково-педагогічна конференція трудового колективу.

Ректор, доктор філософських наук, професор, академік НАПН України В. О. Огнев’юк привітав учасників з початком нового навчального року, висловив задоволення результатами цьогорічної вступної кампанії й подякував усім, хто працював у приймальній комісії або разом із нею. Він зазначив, що до Київського університету імені Бориса Грінченка було подано 15724 заяви вступників (з них 12658 – на 1 курс бакалаврату), студентами стало 2787 осіб, загальна кількість – 7318 студентів, котрі навчатимуться за 32 напрямами підготовки.

Віктор Олександрович підкреслив, що нашим навчальним закладом на 100 % виконано державне замовлення (1279 осіб) за всіма напрямами/спеціальностями та освітньо-кваліфікаційними рівнями, а відтак ми повною мірою служимо м. Києву, задовольняючи усі потреби столиці у науково-освітніх послугах високої якості.

Підбиваючи підсумки навчального року 2011-2012, Віктор Огнев’юк згадав низку звершень, перемог та визначальних подій, у числі яких – 7 місце серед класичних університетів у Рейтингу найкращих вищих навчальних закладів країни. Це повідомлення було підтримано бурхливими оплесками. Так само, як і доповідь «Корпоративна культура університету», з якою ректор виступив на Конференції.

Проректори: з наукової роботи – доктор педагогічних наук, професор       Л. Л. Хоружа, з навчально-методичної роботи – кандидат педагогічних наук, доцент О. Б. Жильцов, з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності – доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент НАПН України Н. В. Морзе і з організаційних питань та адміністративно-господарської роботи – О. П. Турунцев підбили підсумки зробленого, кожний за своїм напрямом, і поділилися планами на новий навчальний рік. 

На завершення Віктор Олександрович Огнев’юк привітав усіх з Днем знань, у широкому розумінні – Днем Освіти, побажав міцного здоров’я, творчої наснаги та подальших успіхів у новому навчальному році.