Міжнародна виставка «Освіта та кар`єра - 2012»

img 802615 листопада 2012 р.
вул. Хрещатик, 2

Національний центр ділового та культурного співробітництва "Український дім"

 

 

 

15 листопада наш Університет розпочав свою участь у Міжнародній виставці «Освіта та кар`єра - 2012», яка проходить у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» з 15 по 17 листопада 2012 року.

На сьогоднішній день виставка є найбільшим заходом в Україні, що присвячений вищій освіті в Україні та за кордоном та надає змогу всім бажаючим отримати інформацію безпосередньо від представників ВНЗ. У виставці «Освіта та кордоном» представлені більше 70 вищих навчальних закладів з різних країн світу.

Крім індивідуальних консультацій і особистих зустрічей відвідувачі будуть мати можливість прослухати тематичні семінари та презентації, що проводять представники освітніх концернів, коледжів, підготовчих програм і університетів.

Вперше в Україні у виставці взяли участь 7 австрійських навчальних закладів. Великими павільйонами представлені навчальні заклади Канади (10 університетів та коледжів), Франції (12 університетів), Литви (6 університетів) та Польщі (16 учасників, серед яких 13 польських ВНЗ).

За попередніми результатами участі у виставці Університет отримав золоту медаль у номінації «Розвиток студентського самоврядування у вищому навчальному закладі» та почесне звання «Лідер національної освіти» за багаторічну інноваційну педагогічну діяльність по модернізації освіти в Україні.