Майстер-клас "Чарівна Валентинка"

1.12-13 лютого 2013 року
Студентський гуртожиток
Вул. Тимошенка 13-Б

 

Найцінніший подарунок –
той, що зроблений своїми руками і з любов’ю…

З нагоди святкування Дня Святого Валентина в Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулись надзвичайно цікаві заходи!
 12 лютого мешканці студентського гуртожитку отримали чудову нагоду долучитися до мистецтва «квілінг» та власноруч зробити вітальну листівку для коханої людини. Учасники заходу мали велике натхнення та бажання, тому всі декоративні композиції вийшли напрочуд гарними та креативними.  
13 лютого майстер-клас було проведено для всіх бажаючих у корпусі №1 студентська молодь і працівники Університету мали можливість власними руками створити диво – привітати власноруч зробленою листівочкою. Фантазії майструвальників не було меж тут і метелики, і троянди, і листочки.
Майстер-клас проводила дизайнер НМЦ соціально-гуманітарної взаємодії та організації дозвілля студентів Клименко Вікторія. «Оригінальність листівок у техніці «квілінг» полягає в нестандартній композиції та у використанні незвичайних матеріалів. В такій творчості студенти розвивають фантазію й свій смак, вчаться свободі та експресії. А також зміцнюють дружні стосунки  в умовах неформального спілкування», - зазначила Вікторія.
Вишукані прикраси з кольорового паперу, які народжувались в руках студентів, подарували гарний настрій всім, хто побачив і доторкнувся до цієї краси. Безперечно, такий подарунок завжди буде в нагоді на свято, адже для рідних і близьких в ньому тепло рук і серце дарувальника.
Щирий душевний поштовх надихнув студентську молодь до пропозиції продовжити проведення тематичних майстер-класів у форматі постійнодіючого арт-проекту «Святкові витинанки».
Довідка:
Квілінг (англ. Quilling - від слова quill (пташине перо) ― мистецтво виготовлення плоских або об'ємних композицій із скручених в спіральки, довгих і вузьких, смужок паперу. З таких паперових спіралей створюють квіти та візерунки, які потім використовують зазвичай для прикраси листівок, альбомів, подарункових упаковок, рамок для фотографій.