5-річчя Інституту психології та соціальної педагогіки

 DSC540726 лютого 2013 року
Інститут психології та соціальної педагогіки
просп. Тичини, 17

 

 

26 лютого 2013 року, з нагоди 5-р іччя створення, в Інституті психології та соціальної педагогіки Київського Університету імені Бориса Грінченка відбулися гостини, які зібрали у дружньому сімейному колі адміністрацію університету, директорів усіх Інститутів, гостей, викладачів та студентів.

Теплі слова привітання пролунали від ректора Університету Віктора Олександровича Огнев’юка; проректора з наукової роботи, куратора Інституту Людмили Леонідівни Хоружої; почесних гостей – директора Київського міського центру для сім’ї, дітей та молоді Валерія Анатолійовича Танцюри, заступника директора Інституту соціальної роботи та управління Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова Оксани Петрівни Патинок, перших випускників Інституту, представників Студентської Ради. У знак поваги та вдячності усі гості отримали від «ювілярів» українські обереги.

У кращих українських традиціях усіх присутніх на заході розважали талановиті студенти: танцями, піснями, веселими жартами, інструментальними композиціями, навіть скоромовки та загадки лунали зі сцени. Особливо приємно було бачити виступи театру психологічної мініатюри «Персона» та команди КВН « Post Scriptum ». Наприкінці заходу у зал принесли великий торт із зображеним на ньому гербом Інституту, який турботливий директор Ольга Володимирівна Безпалько передала у розпорядження студентам-грінченківцям.

Власне, сам третій поверх Інституту прикрашав фотолітопис інститутської історії, презентації кожної кафедри та структурних підрозділів і, звичайно ж, студентський проект «Мій Інститут», що постав у вигляді макету корпусу на проспекті П.Тичини,17.