Зустріч представників Студентського наукового товариства і Студентського парламенту Університету з Сергієм Ковальчуком

IMG 632427 лютого 2013 року
Приміщення ректорату
вул. Воровського, 18/2, конференц-зала 

 

 

27 лютого відбулася зустріч представників Студентського наукового товариства і Студентського парламенту Університету з Сергієм Ковальчуком, докторантом Педагогічного інституту при Торонтському університеті (Канада).

Під час зустрічі були розглянуті питання особливостей функціонування студентського самоврядування в США та Канаді, реалізації громадянських свобод через об’єднання студентів. Сергій Ковальчук розповів про студентські організації в Канаді, засадничі принципи їхньої діяльності.

Відбулася Skype-конференція з Регіною Роян, колишнім президентом студентського уряду Університету Східного Мічігану ( Eastern Michigan University), та Віталієм Шпаком, магістрантом Університету Меріланду (University of Maryland). Студенти Київського університету імені Бориса Грінченка не лише отримали інформацію про особливості організації студентського самоврядування у США, а й мали можливість наживо поспілкуватися зі своїми ровесниками та поставити запитання, які їх цікавлять.

Такі зустрічі надзвичайно корисні для студентської молоді, пробуджують їх громадську активність, надихають на нові ідеї, спонукають до дії та конструктивного партнерства.