Святкування Ювілею одного з найвідоміших релігійних діячів сучасності – Блаженнішого Любомира Гузара

IMG 085628 лютого 2013 року
Міжнародний виставковий центр
м. Київ, Броварський пр-т, 15

 

 

 

28 лютого у Міжнародному виставковому центрі відбулась незабутня подія святкування Ювілею одного з найвідоміших релігійних діячів сучасності – Блаженнішого Любомира Гузара, якому 26 лютого цього року виповнилось 80 років. Всемогутній Господь обдарував Блаженнішого Любомира численними дарами, які він невпинно використовує для служіння Богові, Добру, Народу. Приємним спогадом залишилася у наших серцях зустріч з Блаженнішим Любомиром Гузаром у нашому Університеті. Ця людина, як джерело мудрості і знань, освячує шлях кожного, хто невпинно зростає як особистість.
Наш Університет мав приємну нагоду і велику честь бути запрошеним на це свято, приєднавшись до багаточисленних рясних привітань. Наше музичне і поетичне побажання добра Ювіляру припало до душі Блаженнішому, адже воно йшло від щирого серця. На авторську поезію Андрія Коновалова , студента Гуманітарного інституту була покладена мелодія, написана заступником директора із соціально-гуманітарної роботи Інституту мистецтв Кондратенко Ганною Григорівною. Було створено презентаційний ексклюзивний диск «Елегія», який було подаровано Його Блаженству Любомиру. В’язанка закарпатських народних пісень у виконанні ансамблю Університету стала приємним спогадом для Ювіляра про рідну батьківську землю. Грінченківську родину на привітанні представляли: завідувач Навчально-методичним центром соціально-гуманітарної взаємодії та організації дозвілля студентів Київського університету імені Бориса Грінченка - Перепельченко Оксана Володимирівна, завідувач Відділу виховних технологій Гуманітарного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка – Головчук Світлана Юріївна та методист Віддлу – Васюк Андрій, студентка 1 курсу Гуманітарного інституту – Цокало Вікторія.
Лунали привітання Ювілярові з Америки, Італії, Німеччині, Польщі. Центр Академічного Душпастирства Київської Архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви приклали всіх зусиль аби гречно привітати Його Блаженство Любомира, оточивши його молоддю, талантами, зразками високого музичного та поетичного мистецтва. Бажаємо Блаженнішому Любомиру Гузару міцного здоров’ я і за його словами: «Очікованої зустрічі через 10 років на цьому ж місці!».