Професор Софійського університету Хрісто Кафтанджиєв провів цикл лекцій для студентів кафедри реклами та зв’язків з громадськістю

IMG 085602-08  березня 2013 року
м. Київ, вул. Тимошенка, 13-б

 

 

 

 

Протягом тижня з 2 по 8 березня у нашому університеті гостював та викладав доктор філологічних наук, професор факультету журналістики Софійського університету, почесний член Гільдії російських маркетологів, а з недавнього часу, ще й професор кафедри реклами та зв’язків з громадськістю Київського університету імені Бориса Грінченка Хрісто Кафтанджиєв.
В рамках візиту професора студенти напряму підготовки «Реклама і зв’язки з громадськістю» ознайомилися з сучасними тенденціями в галузі інтегрованих маркетингових комунікацій. Досвідчений фахівець в питаннях семіотики в рекламі, професор Кафтанджиєв, відкрив майбутнім фахівцям таємниці креативу та правила створення ефективної реклами.
Крім роботи із студентами університету Кафтанджиєв провів відкритий семінар «Цифрові аспекти інтегрованих маркетингових комунікацій» та круглий стіл, який став яскравою подією для української рекламної спільноти та зібрав багатьох провідних фахівців.
По закінченню лекційного курсу професор Кафтанджиєв висловив подяку ректору університету та керівництву Гуманітарного інституту.
«Для мене велика честь бути професором такого видатного університету, як Київський університет імені Бориса Грінченка. Ваші студенти першого та другого курсів мають блискучу підготовку з фахових дисциплін і можуть скласти конкуренцію своїм одноліткам із західноєвропейських ВНЗ» - Хрісто Кафтанджиєв.