Майстер-клас «Представлення результатів наукових досліджень магістрів з використанням ІКТ»

PIC 017012-18 квітня 2013 року 
структурні підрозділи Університету 

 

 

На допомогу магістрантам Київського університету імені Бориса Грінченка, з 12 квітня по 18 квітня 2013 року, кваліфікованими тренерами науково-дослідної лабораторії інформатизації освіти під керівництвом проректора з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності Н. В. Морзе та за підтримки проректора з науково-методичної та навчальної роботи О.Б. Жильцова започатковано курс «Представлення результатів наукових досліджень магістрів з використанням ІКТ».

У рамках курсу магістранти ознайомлюються з функціональністю персонального навчального середовища (PLE), використанням сервісів Веб 2.0 для формування PLE; призначенням, організаційною структурою та елементами освітнього електронного середовища університету; вивчають організацію цільового пошуку електронних ресурсів у мережі Інтернет; опановують створення публікацій за результатами наукових досліджень, вивчають вимоги щодо оформлення та подання статей у фахові видання університету.

12 квітня проведено майстер-клас для магістрів Інституту психології та соціальної педагогіки. З враженнями студентів можна ознайомитись на сторінці Обговорення даного курсу.

Перейти до курсу «Представлення результатів наукових досліджень магістрів з використанням ІКТ»

Графік проведення занять

Запрошуємо відвідати майстер-клас аспірантів, викладачів, студентів!