Круглий стіл за участю освітян з м. Осло (Королівство Норвегія): «Система підготовки та підвищення кваліфікації вчителів в Україні»

IMG 6057623 квітня 2013 року
Київський університет імені Бориса Грінченка  

 

 

 

23 квітня 2013 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка був проведений круглий стіл «Система підготовки та підвищення кваліфікації вчителів в Україні» за участю делегації вчителів природничого та математичного спрямування з м. Осло (Королівство Норвегія). Учасниками від нашого Університету були представники професорсько-викладацького складу Гуманітарного інституту, Інституту суспільства, Педагогічного інституту, Інституту післядипломної педагогічної освіти, НДЛ міжнародних проектів.

Метою заходу стало обговорення питань системи освіти в Україні і Норвегії, підготовки та підвищення кваліфікації вчителів в Україні на прикладі КУ імені Бориса Грінченка. Наших гостей позитивно вразило те, що Україна і Норвегія мають спільне бачення щодо образу  вчителя в сучасних умовах.

Проведенню заходу передувала екскурсія корпусом по вул. Тимошенка 13-б, яку провели студенти Гуманітарного інституту. Норвезьких освітян приємно вразило сучасне обладнання аудиторій і центрів Університету та привітність персоналу.