Телеміст між студентами КУ імені Бориса Грінченка та Університету Сетон Холл

IMG 6057623 квітня 2013 року
вул. М. Тимошенка 13-Б

 

  

 

В рамках співпраці між Київським університетом імені Бориса Грінченка та Університетом Сетон Холл (Нью Джерсі, США), 23 квітня 2013 відбувся третій телеміст на тему: «Державні та релігійні свята України та США».

Студенти Інституту суспільства, Інституту психології та соціальної педагогіки, а також Університетського коледжу протягом години мали змогу розширити свої знання щодо традицій та історичних передумов виникнення національних американських свят і, разом з тим, поринути в англомовне середовище спілкування.

Спільний проект «Будуємо взаєморозуміння крізь час та кордони» ( «Building understanding across time and borders») триває в нашому Університеті вже шість років. Кординатором проекту з української сторони є к.і.н., доцент кафедри історії України Інституту суспільства - Тарасенко О.О., із американської сторони - професор Джим Дейлі. Активну участь у підготовці та дискусії під час телемосту брали співробітники НДЛ міжнародних проектів.

У заключному слові професор Джим Дейлі та доцент Тарасенко О.О. підвели підсумки роботи третього міжнародного телемосту, подякували всім учасникам за плідну роботу та висловили побажання продовжувати, розвивати та розширювати творчу співпрацю між студентами та викладачами українського та американського університетів.