Перемога студентів кафедри реклами та зв’язків з громадськістю

IMG 6057624-25 травня 2013 року
м. Москва (Росія)

 

 

 

Студенти кафедри реклами та зв’язків з громадськістю нашого Університету взяли участь у III Міжнародному студентському фестивалі комерційної реклами «Стартрек», який пройшов 24 і 25 травня в Російському державному торгово-економічному університеті (м.Москва).

Студентський фестиваль комерційної реклами «Стартрек» - це єдиний в Росії фестиваль, що спеціалізується на комерційному аспекті у студентській рекламі.

Фестиваль проводиться з метою розвитку творчих здібностей майбутніх фахівців в області комерції, маркетингу, реклами, дизайну, зв'язків з громадськістю та ін. Основний акцент зроблений на максимальній адаптації студентів до реального рекламному ринку.

В рамках фестивалю відбулась виставка конкурсних робіт учасників, перегляд і прослуховування відео- та аудіореклами.

В якості спікерів, журі та почесних гостей фестивалю були запрошені такі відомі рекламісти як: Володимир Євстаф'єв (Віце-президент АКАР, офіційний представник «Каннські леви» у Росії), Ірина Куликова (директор відділу стратегічного планування DDB Russia), Олександр Загорський (арт-директор Depot WPF), Анатолій Ясинський (власник та генеральний директор POV – точка зору), Ігор Трофімов (співзасновник та креативний директор employer– брендингова агенція makelove), Ілля Балахнін (генеральний директор New Media & Digital Agency Paper Planes) та ін.

За результатами фестивалю, студентки першого курсу напряму підготовки «Реклама та зв’язки з громадськістю» Присяжна Євгенія та Лінкова Олена отримали ІІ місце в номінації «Відеоролик».

Вітаємо переможців і бажаємо нових звершень!