Зустріч з представниками USETI

2 серпня 2013 року
м. Київ

 

 

 

02 серпня 2013р. відбулася зустріч Ректора нашого університету – В. О. Огнев’юка – з представниками Альянсу Програми сприяння зовнішньому тестуванню в Україні (Альянс USETI) – п. Яремою Бачинським, Директором Американських Рад з Міжнародної освіти в Україні, Керівником Альянсу, п. Ігорем Андрейко, заступником керівника, п. Оленою Коцур, координатором з питань розвитку тестування.

Цього року Агентство з міжнародного розвитку США офіційно підтримало діяльність Альянсу Програми сприяння зовнішньому тестуванню в Україні на наступні три роки. В рамках співпраці між Університетом і Альянсом USETI передбачається проведення спільних заходів, спрямованих на удосконалення системи ЗНО та підвищення кваліфікації вчителів Києва з освітніх вимірювань; підготовка і впровадження магістерської програми з освітології.

Під час зустрічі обговорювалися шляхи та механізми впровадження запланованої діяльності в межах спільного проекту. В зустрічі також брали участь завідувач НДЛ освітології – С.О. Сисоєва та завідувач НДЛ міжнародних проектів – Г.В. Вдовиченко.