Урочистості з нагоди посвяти першокурсників

DSC0536630 серпня 2013 року
м. Київ, вул. М. Тимошенка, 13-Б

 

 

 

Сьогодні, 30 серпня, у Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулись урочистості з нагоди посвяти першокурсників у студенти.

Першокурсників привітали: міністр культури України, доктор історичних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, почесний професор нашого університету Леонід Новохатько; голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов; директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА Оксана Добровольська; спеціальний уповноважений Прем'єр-міністра України, доктор філософських наук, академік НАПН України, голова Всеукраїнської екологічної ліґи, почесний президент Фонду сприяння розвитку мистецтв, президент клубу друзів нашого Університету, Анатолій Толстоухов; ректор університету, доктор філософських наук, професор, академік НАПН України Віктор Огнев’юк.

Міністр культури України Леонід Новохатько відзначив, що з великою приємністю вже другий рік поспіль вітає студентів нашого університету з таким визначним днем у їхньому житті: «Мені не вистачає слів, щоб описати можливості, які відкриваються перед студентами та той неповторний шлях студентського життя, що на них чекає. І через багато років, озираючись назад, ви скажете, що студентські роки у Київському університеті імені Бориса Грінченка були найкращими. Цього я вам і бажаю».

Голова КМДА Олександр Попов у своєму виступі підкреслив, що першокурсники зробили правильний вибір для навчання, обравши Київський університет імені Бориса Грінченка. Адже це сучасний університет із міцною матеріально-технічною базою, потужним професорсько-викладацьким складом. До того ж, це єдиний університет, що належить до комунальної власності міста Києва і він є справді столичним. Наприкінці свого виступу голова КМДА побажав студентам міцної студентської дружби та досягнення максимальних результатів.

Почесні гості також вручили першокурсникам символічні студентські квитки.

Виступ Віктора Огнев’юк - ректора університету, надихнув першокурсників на навчання та нові досягнення.

Великою несподіванкою для студентів став міні-фільм про покладання квітів до пам'ятника Борису Грінченку, де кожен зміг побачити себе на екрані.

Захід закінчився чудовим концертом студентів і викладачів університету.