Вручення сертифікатів SMART

vruch SMART little10 вересня 2013 року
м. Київ, вул. М. Тимошенка, 13-Б

 

 

 

10 вересня відбулось чергове вручення сертифікатів викладачам та співробітникам Університету про успішне завершення навчального курсу з програмного забезпечення SMART Notebook для інтерактивних дощок SMART Board. Викладачі отримали сертифікати та привітання від тренерів програми та керівників офіційних представників компанії SMART в Україні  «Літер», проректора Університету, доктора педагогічних наук, професора, академіка НАПН України Наталії Вікторівни Морзе, які побажали учасникам тренінгів, наснаги, творчості та успіхів у подальшій творчій діяльності.
Всього у другому семестрі минулого навчального року проведено 14 тренінгів, у яких взяли участь 118 співробітників нашого Університету.
Роботи кожного учасника були детально проаналізовані, учасники отримали рекомендації для доопрацювання їх перед використанням на заняттях.
Сертифікація відбувалась по мірі надсилання робіт:
У квітні сертифіковано 12 робіт, червні – 9, липні – 18, серпні – 7 робіт.
Всього в Університеті отримали сертифікати SMART 46 співробітників:  
Гуманітарний інститут – 17,
Інститут суспільства – 8,
Інститут післядипломної педагогічної освіти - 5,
Інститут людини – 1,
Інститут мистецтв – 2,
Педагогічний інститут – 2,
Університетський коледж – 6,
НДЛ інформатизації освіти – 5.  
Усі співробітники, які пройшли навчання можуть надсилати свої сертифікаційні роботи на e-mail адресу НДЛ інформатизації освіти Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..
З жовтня 2013 р. в Університеті продовжується проведення тренінгів з програмного забезпечення SMART Notebook для співробітників та колег-освітян з інших навчальних закладів.
Бажаємо усім колегам, хто готовий бути інноваційним, технічно підготовленим, невичерпної фантазії та творчого польоту в новому навчальному році! Хай Ваші навчальні матеріали SMART будуть найкращими - найрозумнішими!